• Beste HBC’ers,

  Inmiddels zijn we allemaal het thuis zitten wel een beetje zat. Wij missen het basketballen enorm! Of het nog mogelijk is om dit seizoen een balletje te gooien, weten we niet maar als de kans er ook maar een klein beetje is, zullen we in ieder geval de trainingen weer hervatten. Uiteraard houden we jullie op de hoogte.

  Alle leden die trouw de contributie hebben voldaan hebben inmiddels een aardigheidje van HBC ontvangen. Er zijn 2 leden die best ver weg wonen, zij hebben het presentje nog te goed.

  Gezien we geen gebruik meer maken van de sporthal is een deel van de huur teruggestort aan ons, deze kosten zijn van de leden en wij zullen deze dan ook terugstorten. We zullen voor de eerste helft van het seizoen een deel van de contributie terugstorten aan alle senioren teams, zij hebben helemaal niet meer mogen basketballen toen de jeugd teams nog mochten trainen.

  Zodra we weer mogen trainen zullen we de totale balans opmaken en dan zullen we alle leden (welke hebben betaald) een deel van de contributie terugbetalen. We kunnen niet het gehele bedrag terugstorten want de vereniging heeft vaste kosten en moet een forse bijdrage aan de Nedelandse Basketbal Bond afdragen. Maar al het geld welke wij terug ontvangen zullen aan de leden terug worden gegeven.

  Als HBC zijn wij trots op onze leden. Omdat (bijna) iedereen de contributie ‘gewoon’ heeft voldaan, bestaan we nog en kunnen we door als een gezonde vereniging. Wij kunnen niet wachten totdat we elkaar weer in de sporthal kunnen zien.

  Dank jullie wel en hopelijk tot snel.

  Het HBC Bestuur.