• Basketball’sCool bij HBC

  Basketball'sCool bij HBC

  Basketball is Cool! 
  Wil je kennismaken met basketball en ben je tussen de 5 en 12 jaar oud? Dan ben je van harte welkom bij de Basketball'sCool van HBC.

  Onder leiding van ervaren trainers leer je de basis van het basketballen op een leuke en speelse manier. De nadruk bij de basketball'sCool ligt op het plezier in de sport. Samenspelen in een team, omgaan met winst en verlies, elkaars talenten ontdekken en ontwikkelen. Op een laagdrempelige manier leer je tegelijk de belangrijkste elementen van het basketbal, zoals balbeheersing, passen, scoren en verdedigen. Kom lekker basketballen, rennen, spelletjes doen en wedstrijdjes spelen op de zaterdagochtend in Sporthal Zuid.
  Ontdek het ook: Basketball is Cool!

  Laagdrempelig
  We willen sporten laagdrempelig en betaalbaar aanbieden aan alle kinderen uit Heerhugowaard en omstreken. De kinderen maken op hun eigen tempo kennis met de sport zonder de druk te voelen om competitie te gaan spelen. Zo krijgen we de jeugd in beweging en leren meer kinderen deze geweldige sport kennen!

  Doe je ook mee?
  Basketball'sCool bij HBC is op zaterdag van 10:00 uur tot 11:30 uur in Sporthal Zuid.
  Wil je meer informatie of wil je een keer meedoen? Neem dan contact op met de organisatie van de Basketball’sCool via de technische commissie.

  Wil je meer informatie over wat basketballen bij HBC inhoudt? Kijk dan op de pagina info voor nieuwe leden.