• Lid worden / proeftraining

  Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in basketballen bij HBC!

  Of je nou beginner of gevorderd bent, bij onze club is er plek voor iedereen die deze uitdagende en leuke sport wil beoefenen.

  Ben je benieuwd of basketbal iets voor jou of je zoon/dochter is? Wil je meer informatie of een proeftraining volgen? Neem dan contact op met onze technische commissie. Zij bekijken samen met jou de mogelijkheden en nodigen je uit voor een gratis proeftraining.
  Vul hieronder je gegevens in, dan nemen zij z.s.m. contact met je op. Dit formulier wordt verzonden aan de technische commissie.

  Een lidmaatschap bij HBC start altijd met een gratis proeftraining. Als je daarna lid wilt worden, ontvang je van onze technische commissie een inschrijfformulier.
  Meld je je aan voor het lopende seizoen en is er plaats in een team? Dan verwerken we je aanmelding meteen.
  Meld je je aan voor het nieuwe seizoen? Dan verwerken we je inschrijving administratief ná 1 juli. Dit heeft te maken met de afdracht van de bondscontributie (meer info op de contributiepagina).

  Twijfel niet langer en meld je snel aan voor een proeftraining! We ontvangen je graag voor een kennismaking bij onze gezellige basketbalclub.

  Let op: Tijdens de zomerstop verwerken we geen aanmeldingen. Deze worden begin september weer opgepakt.

 • Proeftraining aanvragen bij technische commissie

 • FAQ

  Is er een wachtlijst?
  Op dit moment is er een wachtlijst bij de U12 (wedstrijdspelend). Naast dit team heeft HBC ook de Basketball'sCool voor jeugd van 5-12 jaar. Hier is mogelijk wel plek om alvast te trainen terwijl je op de wachtlijst staat. Neem bij interesse contact op met de technische commissie. Zodra er een plek vrijkomt in de U12 teams, benaderen wij je.

  Wat houdt basketballen bij HBC in?
  Bekijk hiervoor de pagina met alle informatie voor nieuwe leden.

  Wat is de contributie?
  Hier vind je alle informatie over de contributie.

  Welke teams heeft HBC?
  Op de pagina teams vind je alle basketbalteams die HBC momenteel heeft.